Bestil i dag for at få en GRATIS måneds FelineBox extra!

En FelineBox fyldt med forkælelse

Elsket af over 5.000 skønne katte

En FelineBox fyldt med forkælelse

Elsket af over 5.000 skønne katte

+ ekstra GRATIS måneds FelineBox oveni


En sjov oplevelse for dig og din kat

Hver måned bliver tusindvis af heldige katte forkælet med en FelineBox, som er en overraskelsespakke med 5-6 forskellige ting der underholder og stimulerer din kat. Oplev glæden når din kat begejstret farer rundt med de lækre godbidder og det sjove legetøj fra sin FelineBox.

Tusindvis af glade katte

Bliv en af de tusindevis af glade katte der nyder deres FelineBox hver måned!
Følg med på instagram #felinebox
Altid nyt og spændende indhold

Hver måneds FelineBox har nyt og spændende indhold og er altid fyldt med sjovt legetøj og lækre godbidder fra kendte kvalitetsmærker.
Nyttig viden       Tilfredshedsgaranti

Skulle din kat få noget i sin FelineBox den ikke er glad for sender vi gratis en erstatningsting med i jeres næste FelineBox. Det sikrer ingen skuffede katteøjne.

 

Lækre og sjove produkter

Oplev nye produkter som du ellers ikke kan finde andre steder. De fleste katte elsker nyt legetøj og at prøve forskellige godbidder.


Tilpasset din kats alder

FelineBoxen er pakket med ting der passer til din kats alder. Får du noget du synes er enten for småt eller for stort erstatter vi det gratis med noget andet i næste FelineBox.

 

Månedlig betaling

Selvom du vælger 3 eller 6 måneders startperioden, betaler du kun for én måned af gangen.
Hver måned modtager flere hundrede katte i hele Danmark en FelineBox.


Som medlem af FelineBox vil din kat, hver måned, modtage en overraskelsespakke med forskellige ting der hjælper til at stimulere din kat. En FelineBox indeholder 5-6 varierende og spændende ting som nyt innovativt legetøj, lækre snacks og godbidder.

Vi bruger meget tid på at udvælge de produkter der bliver lagt i FelineBoxene. Vi finder gode kvalitetsprodukter fra topproducenter som KONG, Rogz, Hunter, Vitakraft m.m. Det sikrer at det legetøj du finder i din FelineBox er noget af det mest innovative og spændende på markedet.

Om godbidderne

Vi lægger også stor vægt på at de godbidder man finder i sin FelineBox er af rigtig høj kvalitet. Derfor prøver vi altid at vælge godbidder lavet af naturprodukter, med højt kødindhold, lavt fedtindhold og med vigtige vitaminer.

Mange efterspørger også korn- og glutenfri godbidder, så efterhånden er de fleste af vores godbidder uden korn og gluten.

Har din kat allergi så kan vi også tage hensyn til det. Bare noter det i kommentarfeltet til din bestilling.

Om legetøjet

Legetøjet i din kats FelineBox vil altid være fra kendte kvalitetsmærker som eksempelvis Kong, Trixie, Rogz, Buster, Hunter eller lignende. Fordelen ved kvalitetslegetøj er at det som regel er langt mere innovativt end det billigere legetøj, det har sjovere funktioner og er ofte lavet i stærkere materialer.

En FelineBox er altid unik og indeholder ikke det samme som en tidligere FelineBox.

FelineBox er for alle katte, store som små, racekatte og blandingskatte.


Vi leverer med DAO

Du kan betale med

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 71997109 eller skriv til info@felinebox.dk