Bestil i dag for at få en GRATIS måneds FelineBox extra!Handelsbetingelser

På FelineBox.dk oplyses ofte stillede spørgsmål, men for yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte os.

Om FelineBox

FelineBox.dk tilbyder en månedlig forkældelse til din kat, boxen leveres med nyt indhold hver måned og leveres ofte med legetøj, snack osv. Tilmelding af FelineBox fungerer som en abonnement service og boxen udsendes hver måned.

Levering

Fragtprisen er 39kr. til danske adresser. FelineBox sendes som udgangspunkt uden omdeling, det vil sige at de bliver leveret til nærmeste posthus/postbutik/pakkeboks.

Du kan dog altid skrive til os hvis du har et ønske om at den bliver leveret hjem til. Det tager Post Danmark 20 kr. ekstra for.

Aftalen - Det med småt.

En bindende aftale mellem køber og FelineBox er først indgået, når første bestilling er gennemført. Aftalen er således at kunden acceptere køb af valgte periode og at periode fornyes automatisk herefter.

Afmelding

Ønsker du at opsige dit medlemsskab hos FelineBox skal du bare logge ind på "Min side" og opsige dit medlemskab. Bemærk at du skal opsige senest d. 15. i måneden for ikke at få næste måneds FelineBox. Det skyldes at vi starter pakningen her. Vær opmærksom at hvis du har valgt at modtage FelineBox i en bestemt periode, så vil din opsigelse træde i kraft når den periode du valgte ved din tilmelding er gået.

Bemærk at det ikke er en gyldig opsigelsesmetode blot at returnere FelineBoxen, eller at lade være at betale. Du vil derfor hæfte for FelineBoxen(e), returfragten og ny forsendelsesfragt.

Betalingsbetingelser

Der betales kun for én måned af gangen, efterfølgende måneder trækkes automatisk når den pågældende måneds box er afsendt.

Alle priser er angivet i DKK og er inkl. moms. Ved tilmelding giver du automatisk FelineBox tilladelse til løbende at trække abbonnementsbetalingen for den valgte periode som fornyes automatisk.

FelineBox modtager betaling via betalingskort eller bankoverførsel. Der kan benyttes følende korttyper: Visa/dankort eller MasterCard.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt i krypteret form som det kun er dig og FelineBox der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra FelineBox.

Rabatter og tilbud

Hvis du opsiger dit medlemsskab inden du har været medlem i hele den periode du har valgt så bortfalder alle tilbud og rabatter du har fået i perioden, og du vil skulle betale rabatten tilbage da den kun er gældende såfremt du er medlem af FelineBox i den fulde periode.

Reklamation og garanti

FelineBox afgiver ikke selvstændig reklmation eller garanti for produkterne, men vi vil så vidt muligt forsøge at erstatte beskadigede varer eller supplerer med andet i samme prisklasse, hvis varen er i FelineBox's besiddelse. Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i kundens besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til kunden.

Refundering og fortrydelsesret

Der er 14 dages fuld fortrydelsesret på dit køb, fra det tidspunkt hvor du modtager den første FelineBox.

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret skal du indenfor 14 dage fra modtagelsen af din første FelineBox sende os en utvetydig meddelelse om at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Det er altså ikke nok blot at returnere varen, eller undlade at hente den på posthuset. Vi tilbagebetaler beløbet for månedens box når den returnerede vare modtages i ubrugt og ubeskadiget stand. Det er dig som køber der dækker udgiften til returfragten. Pengene vil være tilbage på din konto i løbet af ca. 5-10 bankdage.

Returnering skal ske til:

FelineBox ApS
Vallensbækvej 44
2625 Vallensbæk

Privatlivspolitik

Alle Alle personoplysninger behandles efter gældende lov om persondata. FelineBox er berettiget til at behandle alle oplysninger om kunden, som kunden selv angiver ved oprettelse af abonnement og ved brug af tjenesten. Eventuel yderligere behandling af oplysninger om kunden sker alene i det omfang dette er nødvendigt for at kunne levere tjenesten.

Eventuelle oplysninger om kundens adfærd ved brug af tjenesten kan anvendes til tekniske formål, markedsundersøgelser og statistiske formål (historik) med henblik på at forbedre den enkelte kundes oplevelse af tjenesten. FelineBox overdrager alene personoplysninger til tredjemand i det omfang, dette er nødvendigt for at kunne forbedre tjenesten for kunderne og sikre kundens brug af tjenesten.

Kunden accepterer FelineBoxs indsamling og behandling af personoplysninger om kunden med førnævnte formål. Ved ophør af brug af tjenesten, er kunden berettiget til at kræve alle statiske oplysninger om kundens brug af tjenesten fjernet. Tjenesten beskyttes af FelineBox mod virus og hackerangreb ved benyttelse af normalt sikkerhedsprogrammer, der løbende holdes opdateret. FelineBox er dog ikke herudover ansvarlig for eventuelle sikkerhedsbrist eller konsekvenser heraf.

E-mail udsendelse

Ved tilmelding forbeholder FelineBox sig retten til at sende e-mails til kunden, når det vurderes at der er relevant information.

Ophavsret

FelineBox har ophavsretten til alt indholdet på www.FelineBox.dk

Forbehold for ændringer:

Vi forbeholder os ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer. Hvis der foretages ændringer der vedrører eksisterende kunder, vil information blive sendt på e-mail.

Vi leverer med DAO

Du kan betale med

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 71997109 eller skriv til info@felinebox.dk