Bestil i dag for at få en GRATIS måneds FelineBox extra!

Sådan fungerer FelineBoxNyttig viden       Tilfredshedsgaranti

Skulle din kat få noget i sin FelineBox den ikke er glad for sender vi en erstatningsting med i jeres næste FelineBox. Alt I skal gøre er bare at skrive til os på info@Felinebox.dk hvad I ikke har syntes om, og så sender vi noget andet til jer - helt gratis.

 

For katte i alle størrelser

FelineBoxen er pakket med ting der passer til din kats størrelse. Får du alligevel noget du synes er enten for småt eller for stort erstatter vi det selvfølgelig gratis med noget andet i jeres næste FelineBox.


Altid nyt indhold

Oplev nye og sjove produkter som du ellers ikke kan finde andre steder. Du kommer aldrig til at få det samme. De fleste katte elsker nyt legetøj og at prøve forskellige godbidder. Det sikrer variation og det stimulerer din kat.

 

Nemt at opsige medlemskab

Du kan bare logge ind på din profil. Her kan du udover at opsige dit medlemskab, også ændre størrelse, pause medlemskabet og meget mere.


14 dages fuld fortrydelses- og returret

Du må gerne åbne FelineBoxen og se om indholdet er noget for dig. Så længe du ikke bryder emballagen på indholdet inde i FelineBoxen, eller giver din kat produkterne, kan du returnere den.

 

Levering tilpasset dig

Du vælger selv om du vil have FelineBox'en sendt til dit nærmeste posthus, pakkeboks eller om du vil have den sendt helt hjem til dig.


Start med 1, 3 eller 6 måneder

Jo flere måneder du vælger, jo billigere er det. Det skyldes at vi kan planlægge vores varekøb bedre og få billigere priser hos vores leverandører. De fleste vælger 3 at starte med 3 måneder. Husk at du altid kan pause dit medlemskab.

 

Månedlig betaling

Uanset om du starter med 1, 3 eller 6 måneder, betaler du kun for 1 måned ad gangen. Du betaler altså ikke forud for den periode du vælger.
Produkter fra kendte mærker

..og der kommer løbende flere spændende brands i FelineBoxHvorfor FELINEBOX

  • FelineBox er for alle katte, store som små, racekatte og blandingskatte.
  • En sjov og spændende måde at prøve en masse nye og innovative produkter
  • Forskelligt indhold i hver måneds FelineBox
  • Hjælper til at stimulere din kat
  • Som regel værdi for mere end det man betaler for FelineBoxen i forhold til hvis du skulle købe tingene i en normal dyrehandel.
  • Danmarks største leverandør af goodieboxe til Katte
Vi leverer med DAO

Du kan betale med

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 71997109 eller skriv til info@felinebox.dk